Ponedeljek, 17. junija 2024, 6.01

Poletna kolekcija Miu Miu 2019

Maksi, midi ali mini?

Zamisli za poletna oblačila modnih navdušenk nikoli ni preveč. In vedno je boljša kaka preveč kot pa premalo. Na modni reviji kolekcije oblačil Miu Miu za poletje 2019, ki je bila 30. junija 2018 v Parizu, je za vsak okus nekaj, zato si tudi ve lahko omislite kaj podobnega – ali maksi, ali midi ali mini.

MIUMIU4.jpg

Spodnji del maksi obleke iz prosojnega materiala prehaja v bogato okrašen zgornji top, s katerim je povezan le v predelu nad popkom. S povezovalnim okrasnim trakom sta polepšana tudi visoko ukrojen in le rahlo ovalen vratni izrez ter pas na lahno nabranem krilu, ki ga zaključujeta čipkast trak in volanček pod njim. Popoln poletni navdih za vse, ki si upate samo malenkost več.

MIUMIU3.jpg

Za malo manj predrzne in predvsem mlajše je ljubka kombinacija vzorčastega krila s potiskom s podobami muckov in sov, ki je, tako kot na prejšnji fotografiji, z zgornjim topom povezano le v eni točki. Vzorčasta zgornji in spodnji del obleke delujeta zelo mladostno. Čevlji in torba so barvno usklajeni s tkanino oblačil.

MIUMIU2.jpg

Obleka je ukrojena visoko pod vrat, vendar mini. Tkanina je bogato okrašena in se z njo ujemata tudi zapestnici. Pogled pritegne celo volanček na spodnjem robu obleke. Videz mladostnosti je poudarjen z zanimivimi sandali s platformo in progastimi nogavicami.

Samo pogumno, vsaka lahko že letos poleti pusti domišljiji svojo pot.