Ponedeljek, 17. junija 2024, 5.12

Poletje 2018: Pisana kolekcija kopalk za lagodnejše življenjske trenutke

V tej kolekciji vzorci in barve kar tekmujejo za pozornost.

Poletje narekuje še en obvezni del ženske garderobe, povezan z lagodnejšimi življenjskimi trenutki, ki se ne pustijo motiti in voditi brezumni naglici vsakdana. Kopalke privlačnih vzrorcev in krojev z raznovrstnimi modnimi dodatki pa niso pomembne le zaradi osnovnega uporabnega namena, temveč tudi izjemne ženstvenosti, ki jo poudarjajo. Take so tudi kopalke iz kolekcije Agua Bendita, ki je bila predstavljena julija v Miamiju na modni reviji Paraiso Fashion Fair.

rdeceenodelnekopalke_0.jpg

Vzorec priljubljenih vrtnic modnih tkanin krasi te vpadljive enodelne rdeče kopalke. Dopolnjuje ga motiv ptice v letu. Kopalke so brez naramnic, s trakci za zavezovanje nad boki. Visok nožni izrez optično podaljša noge. Sandale s pisano platformo se barvno ujemajo s kopalkami.

Kopalkespareom.jpg

Zgornji del dvodelnih kopalk s cvetličnim vzorcem krasi dodatek, ukrojen v slogu bluze z ovratnikom karmen. Pareo je ozaljšan z zanimivimi resicami, ki med hojo ženske nenehno poplesavajo.

Enodelnemodrespredaj_0.jpg

Enodelne modre kopalke krasi cvetlični vzrorec, s katerim se ujemata tudi platforma in peta poletnih čevljev. Ukrojene so z dolgimi rokavi in globokim hrbtnim izrezom.

enodelnemodrezadaj.jpg

Globoko izrezane enodelne kopalke lepo dopolnijo tudi zanimivo speti dolgi črni lasje.

belepisanekolakespareom.jpg

Belina dvodelnih kopalk, ki se na ramenih zavezujejo, je omiljena z lepim cvetličnim vzorcem te kolekcije. Pogled se zagotovo ustavi tudi na borduri rokavov prosojne in ohlapne bluze, katere barve in vzroci so usklajeni s kopalkami.

pisanekopalkespareom.jpg

Dvodelne kopalke krasijo trakci na spodnjem delu in za korzet značilen način zavezovanja na zgornjem. Dolga ohlapna bluza je okrašena s poplesavajočimi resicami. Zanimiva dopolnitev modne kreacije so večji črni uhani.

rdecekarirastessrajcnobluzo.jpg

Pod rdečo bluzo s fantazijskim vzorcem in z zanimivim načinom zapenjanja je manekenka oblekla rdeče kariraste dvodelne kopalke. Zgornji rob spodnjega dela in rob košaric zgornjega sta ukrojena valovito in sta ozko obrobljena. Dekolte pokriva zanimiv nakit, po telesu pa se sprehajata resici na koncih trakcev za zavezovanje.

modreenodelne.jpg

Monotonost vzorca na modri podlagi enodelnih kopalk razbija osrednji vzorec med vratnim izrezom in pasom. Noge so videti daljše zaradi sandalov s platformo in visokega nožnega izreza kopalk. Iz poletne mrežaste torbe za na ramo visi moder pareo, skoraj obvezen dodatek vsake ženske.

pisanekvackane.jpg

V le navideznem ustvarjalnem neredu zgornjega dela te ženske kreacije za na plažo oz. v kopališče so drobni motivi, izdelani v različnih tehnikah, vzorcih, barvah in materialu, vsak na svojem mestu in kar tekmujejo, kateri bo bolj pritegnil pozornost. Zelo zanimiva doponitev sicer povsem običajnega spodnjega dela kopalk.